Nytt pass kommer läggas in i schemat

Nytt pass kommer läggas in i schemat

Vi har en nyinflyttad tjej till Fjugesta som kontaktad oss och undrade om det finns intresse för yoga pass hos oss på Joinus. Absolut !!

Linn som hon heter kommer att prova lägga in några yogapass på söndagar kl 17.35-18.35 med start 14/4. Här nedan kommer lite kort info om hennes yoga ?

Jag är utbildad yogalärare sen 10 år tillbaka och har använt mig av yogan i 18 år.
Yoga betyder på sanskrit föreningen mellan kropp, sinne och själ och är det äldsta verktyget i världen för personlig utveckling.
Yoga är parti och religiöst obundet men är i grunden en livsfilosofi och handlar om att komma i kontakt med sig själv och sin egna personliga utveckling.
Inom yogan använder man sig utav positioner (asanas), som öppnar upp kroppens blockerade och spända delar, stärker och stretchar ut.
Vi använder oss av andningen (pranayama) som är livsenergin inom oss och som gör att vi får kraft och vitalitet och också meditation där vi grundar oss och finner inre balans.
Jag har utformat program som baserar sig i hatha, ashtanga och iyengar yoga. Det är fysiska yoga former som mästrar kroppen först och sinnet sen. Jag kommer anpassa yoga passen efter behov och ge både utmanande och förenklade positioner så att alla kan vara med från början.
Vi kommer värma upp med en serie positioner och sedan gå igenom olika positioner tillsammans där vi har möjlighet att stanna upp och känna in. På slutet slappnar vi av och har möjlighet att bara vara i vår fantastiska kropp med all den energi vi byggt upp under det gångna passet.
Alla kan yoga efter sina egna personliga förutsättningar och jag ser fram mot att gå vidare i denna resa tillsammans med er.

Välkomna!